sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Nimiäismekko

(Hei vau, ihan oikeita kamerakuvia!)
Niin mahdottomalta, kuin ajatus itse tehdystä nimiäismekosta tuntuikin, niin sain haaveeni toteutettua. Ensimmäisinä viikkoina tuntui mahdottomalta koko ajatus nimiäisistä 2kk sisään. Kuinka kukaan tässä härdellissä ehtii suunnitella tai valmistella juhlia? Mutta näemmä tämä härdelli tasoittuu ja helpottuu viikko viikolta ja jotain jo kykenee tekemäänkin. Tai siis ihan hirveää säätämistähän tämän mekon tekeminen oli, sitä ei käy kieltämään. :D Kirjonta imettäessä= hätäistä ja epätarkkaa sähellystä, nukuta vauvaa 15min jotta voit parhaillaan ommella rauhassa (kiireellä) 5min ja kaikki minkä voi tehdä vauva kantoliinassa ympäri taloa kävellen ja hyssytellen on myös niin tehty. No mutta, valmista kuitenkin tuli ja herttaisen kotikutoinen lopputulos ilahduttaa tekijäänsä. Tästä jää mukava muisto säilytettäväksi.

Mekon etuosaan kirjoin turkoosilla tytön nimikirjaimet ja muuta koristetta. Pallurat ja pistot eivät ihan osuneet aina millin tarkasti kohdilleen, koska tekotyyli oli äkkiä hätä hätä! Ihan kelpo silti. 

Ehkä eniten olen fiiliksissä näistä napeista. Kyseiset puunapit on nimittäin ostettu viime Tammikuussa pienestä käsityöliikkeestä Pariisissa. Palaamme siis lapsen alkujuurille, nimittäin tuosta päivästä (jona sain myös kihlasormuksen sormeeni) yhdeksän kuukauden kuluttua oltiinkin synnyttäneiden osastolla. 

 Ja vaikka meidän tytön Juice-tukka onkin coolein kaikista tein silti juhlia varten myös kukkapannan. Huomenna koitetaan vielä metsästää asuun sopivat sukkikset ja neuletakki. Ensi sunnuntain jälkeen palaillaan asiaan juhlakuvien kera!

4 kommenttia:

  1. Onpa soma! Rentoa juhlaa sulle ja Juicelle :)

    Vellamo

    VastaaPoista
  2. On kyllä söpö! Ja ei tuosta kirjailusta mikään kiire paista laisinkaan. ;) Se vaan on, kun on omalle työlle aina niin kriittinen.

    -P

    VastaaPoista