maanantai 17. marraskuuta 2014

Edistysaskel

Kovasti kaivattu yhdessä treenaaminen on taas kuvioissa! Nyt meillä tosin kulkee mukana oma
personal trainer. Mikään kova käskyttäjä tämä ei tosin ole. Ainakin eilen tyyppi veti vaan sikeitä viltillä sillä välin, kun vanhemmat touhotti.

Täydellä teholla alan urheilla vasta jälkitarkastuksen jälkeen mikäli lääkäri näyttää vihreää valoa. Mutta pääsinpäs jo vähän harjoittelemaan lyöntejä (jee!!!) ja huoltamaan yläkropan lihaksistoa. Vauvan kantelu ja imetysasennot nimittäin pitävät huolen niiden jumiutumisesta, joten tekee hyvää saada sinne vähän liikettä. Haaveissa kimmeltää edelleen paluu thai nyrkkeilyn pariin Tammikuussa. Potkiminen tuntuu vielä utopialta, mutta eiköhän tässä parissa kuukaudessa kerkeä paikat vetreytymään ja palailemaan paikoilleen. Toivottavasti. Rulliksillekin voisi koittaa taas kavuta varovasti lähiaikoina. Tästä tämä taas lähtee. Hallintaoikeus omaan kehoon.

4 kommenttia:

  1. Miten teillä jaksellaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kysymästä, täällä voidaan hyvin ja käppäillään juuri kantoliinan kanssa päikkäreitä pienelle :) elellään antoisaa ja ohikiitävää aikaa, eikä blogille ole vLitettavasti herunut aikaa viimeaikoina. Mutta koitetaan tänekin päivitellä välillä kuulumisia!

      Poista
  2. Kokeilen onneani tätä kautta! Olen metsästänyt Marimekon punaista Vellamo kukkaroa ja huomasin, että sun blogissasi sellainen on vilahtanut. Olisitko halukas luopumaan siitä hyvällä hinnalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm harkitsen! Pistä vaikka tuohon oikealta löytyvään sähköpostiini viestiä niin voidaan neuvotella ;)

      Poista