tiistai 28. lokakuuta 2014

Voi äh

Voihan turhautuminen! Olen haaveillut synnytyskertomuksen kirjoittamisesta nyt sen puolitoista viikkoa. Aikaa vaan ei kirjoittamiselle ole. No, eilen päätin ottaa härkää sarvista ja käytin kaikki imetys-, ja päikkärihetket kirjoittaen tarinaa puhelimella. Teksti oli hyvä ja pitkä ja lähestyi loppuaan, mutta mitäpä teinkään illan päätteeksi? No minähän sammutin kaikki puhelimen sovellukset, myös bloggerin ja kauhukseni huomasin, että bloggerin aplikaatiohan ei tallenna tekstejä automaattisesti kuten nettiversionsa... Sinne meni siis. Täytyy ottaa uusi yritys taas lähipäivinä.


Tähän väliin vähän muita kuulumisia. Tyttö on tänään 10 vuorokauden ikäinen, ja tuntuu jo kasvavan silmissä! Ruokahalua siis riittää ja äidin maitotankkeja koetellaan. Pääasia, että tuotanto toimii. Eiköhän ne haavaumatkin lähde pian paranemaan toivottavasti. Toinen on niin suloinen pullaposki <3 Vatsa vääntelehtii äidillä ja tyttärellä, harmittaa älyttömästi syödä antibiootteja tuoretta vauvaa imettäessä. Mutta on lääkkeet kyllä tehneet myös tehtävänsä, sillä oma kunto on kohentunut huomattavasti. Alan palailla jonkinlaiseen kondikseen ja kykenen jo esimerkiksi valmistamaan aamupalat! Ei kuulosta paljolta mutta tuntuu lottovoitolta.

Perhe-elämä tuntuu hyvältä. On ihanaa, että meitä on kolme. Vaikka joskus uuvuttaakin, kun yöt on välillä tapana huutaa. Saattaa kuulostaa kamalalta valittelulta, ja raskasta ja kipeää tämä onkin, mutta se on vain kuorta. Kaiken tämän alla olen vain jatkuvasti valtavan onnellinen. Ja aika takuulla kultaa kliseisesti muistot raskaasta alkutaipaleesta. Meillä menee hyvin!

6 kommenttia:

  1. Onpa vaan mielettömän kaunis kuva isästä ja tytöstä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä löysin tän blogin vähän aikaa sitten ja voi vitsit.Sä oot niin lahjakas ja taitava ihminen,oon niin mykistyneen onnellinen että sulla on taitoja joita harvoille annetaan.Tää kuvakin,ihana.

    Ja sitten ihan tsempitykseksi sun uuteen vauva-arkeen.Kaikki helpottuu ajan myötä ja se aika,se juoksee (hyvässä sekä pahassa).Mulla on reilun vuoden ikäinen tyttö ja elämä on nyt ihanaa,alkuajat ei niinkään (kai mut alussa vei jonkin sortin masennus).Mut kuten kirjoitit, kaikki ikävä unohtuu ajallaan ja päällimmäisenä mielessä on onni.

    Ihanaa syksyä teille.

    Vellamo

    VastaaPoista
  3. Kiitos kauniista ja lohdullisista sanoistasi :) aikamoisessa sumussa tässä kyllä mennään. Kivaa kun löysit blogiin. Ja tuosta kuvasta menee kyllä täydet pisteet itse mallille joka pisti puitteet kuntoon, minä vain painoin nappia :)

    VastaaPoista
  4. Mulla ei ollut yhtä hankala alku, ei tarvittu antibiootteja yms, mutta kipeä olin monta viikkoa ja kipulääkkeitä popsin myös. Mut eipä sitä oikeasti enää todella muista. Ekoista kuukausista mulla nyt ei kauheasti mitään muistoja olekkaan, kun ekat 2,5kk olivat pelkkää imetystä.. :) On silti ollut ihana palata omiin teksteihin noilta ajoilta ja lukea tunteita ja fiiliksiä. Kaikkea ihanaa teille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitähän tämä kyllä on, imetystä ja seuraavan imetyksen odottamista. Väleissä YRITTÄÄ nukkua. Siinä ne vuorokaudet ohi vilistääkin :D mutta ihanaa silti. Ihmeellistä seurata pienenhuiman nopeaa kasvua ja kehitystä :)

      Poista