perjantai 26. syyskuuta 2014

Testierä liivinsuojia

Pian starttaa meijeritoiminta ja maitoshow joten liivit ja paidat tulevat kaipaamaan suojausta, tähän aikaan vuodesta kun ei voi edes heittää "märät bikinit paidan alla"- korttia jos rinnoille ilmestyy läikät.

Oikeasti olisin tarvinut PUL kangasta kosteussuluksi, mutta päätin nyt toteuttaa testierän  kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Saksin siis vinot pinot ympyröitä bambucolaria, harsoa ja puuvillaa. Ajattelin ensin harsoa lähimmäksi ihoa sen nopean imukyvyn vuoksi, mutta bambu oli niin paljon pohmoisempaa ja nopeasti sekin imaisee nesteet itseensä, että päädyin laittamaan sen ihoa vasten ja harsot sisälle lisäimuiksi.


Kahdet näistä on nyt tehty asetelmalla puuvilla-harso x2-bambu ja kahdet puuvilla-harso-bambu x2. Kyllä ne melko mukavasti nestettä imee, mutta vuotavat kyllä läpi jos nopealla syötöllä tulee isompi satsi. Eli seuraavaan satsiin mukaan kosteutta pitävä kangas. 

2 kommenttia:

  1. Aika kivan näkösiä! Itelläni on vaan tylsiä valkoisia.

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onhan sillä niin merkitystä minkä näköisiä läpysköjä narulla roikkuu kuivumassa ;) Mutta on se silti aina hauskempaa kun voi tehdä jostain yksinkertaisesta kauniimpaa. Nyt on tosin hankittu jo pul-kangas, eli seuraavasta satsista tulee yksivärisesti keltaisia :)

      Poista