torstai 24. heinäkuuta 2014

Vaateherkuttelua

Voi mitä kuoseja ja värejä! Pidin viime viikon kirpparipöytää joten tuli käytyä siellä joka päivä siivoilemassa ja viemässä lisää tavaraa, ja samalla aina pikakierros muiden pöytiin. Ja siellähän tulikin tehtyä parhaat löydöt aina iltasella ennen sulkemista kun muutkin toivat uutta myytävää. Bongailin sieltä herkuimmat ja edullisimmat minivaatteet aina mukaan. Lisäksi kuvassa muutama äidiltäni saatu ostos. Siellähän näkyy jo kuudessa vaatteessa pinkkiäkin, ohhoh!

Kesä onkin näemmä otollista aikaa pitää pöytää, hinnat voi melkeinpä triplata talvihintoihin nähden. Ensimmäisenä päivänä vein pari kassillista parhaimmistoa jotka olin hinnoitellut entiseen malliin, niin niistähän ehdittiin viedä jo melkein puolet sinä aikana kun niitä asettelin. Loppuihin laitoin omaan makuun ihan liikaa hintaa mutta sinnehän ne meni ja muutaman päivän pöytä kituutteli puoliammollaan kun myytävä loppui. Tein viimeksi täystyhjennyksen tammikuussa joten ajattelin että hyvä jos nyt jonkun satasen noista sängyn alle kertyneistä saisi, mutta yllätys oli iloinen kun loppusumma oli miltei 300e miinus vuokra. Täytyykin säästellä ensi kesälle isolla kädellä vaatteita ja tavaraa.

Tässä vielä muutamia lemppareita:





Nuo littlephantin henkselipöksyt on täyttä rakkautta! Näitä jo sivusilmällä haikailin viime vuoden puolella kun olivat kaupoissa myynnissä, mutta eihän sillon vielä ollut oma lapsi suunnitteilla. Paitsi ehkä pienessä haaveiden sopukassa. Punainen mekko jouluksi ellei pieni päätä kasvaa hirrmuvauhdilla siitä jo siihen mennessä ohi. Ja ihanan marakattimarssin trikoomekko huisit 20snt. Paljon palloa ja raitaa muikeissa väreissä, ne vaan toimii.

2 kommenttia:

  1. Jestas miten söpöjä! Ja nuo pallokuosit, ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Pallot ja raidat ne vaan toimii :)

      Poista