perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pinnakaunokainen




Hiomista, pesemistä, kaksi kerrosta maalia sekä tunteja hankalia työasentoja, mutta siinä hän nyt on! Meidän mintunvihreä 70-vuotias pinnasänky kaunokainen. Olen aivan valtavan tyytyväinen värivalintaan. Järjestelyjen jälkeen sänky on myös päässyt jo lunastamaan oman sijoituspaikkansa joten voin alkaa rakennella bebelle pesää valmiiksi.

Patja täytyy ensinnäkin metsästää jostakin. Vinkkejä mistä voisi saada patjaa metritavarana? Tämä kun ei täytä mitään standardi mittoja. Reunapehmusteet ja niiden uudet kankaat odottavatkin jo ompelijaansa. Suunnitteilla on myös verhokatos jonka yhteyteen itse tehty mobile. No, onneksi tässä (toivon mukaan) on vielä muutama kuukausi hyvää aikaa suunnitella ja toteuttaa.

Tässä vielä kuva sängystä ennen maalia.

Ei kyllä tällä hetkellä varmaan juuri tulisi oman alan hommista paljoakaan. Viime syksyn ja talven tein työkseni juurikin tätä, kunnostin ja maalasin huonekaluja. Tavaroiden nostelu, ei tunnu hyvältä. Hiominen, kädet ovat niin turvoksissa, että nivelet menee aivan jumiin tavattoman nopeasti plus tuskastuttaa. Maalaaminen olisi tietysti nounou niillä normaalisti käytettävillä liuotinpohjaisilla maaleilla, tähän käytin akrylaattimaalia. Plus ne työasennot, kun ei sitä vaan taivu ja joka paikka väsyy alta aikayksikön ja hiki tulee jo käden kannattelusta. Mutta pienissä pätkissä onnistuu. Vielä on hoitopöydän maalaus tekemättä mutta siinä onkin lähinnä laakeaa pintaa, tämä oli vähän piipertelyä pienten pinnojen ympärillä. Mutta kaikenkaikkiaan vaivansa väärti, jes.

5 kommenttia:

  1. Herkullinen väri!! :) Hyvä valinta Tuuli!

    VastaaPoista
  2. Voisin ehdottaa Etolaa patjakaupaksi. Oon niin kade tuosta sängystä. Itekin oon ettiny rautasänkyä, mutta ovat aika hyvissä hinnoissa. Kitiseekö tuo sänky? Sulla on ihana blogi, inspiroit lukijaakin näpertelemään. Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa! No ovat kyllä hintavia, mutta tästä pulitin 50e niin ei ollenkaan paha mielestäni näin iäkkääksi ja hyväkuntoiseksi :) Eikä natise pätkääkään, ja todella tukeva. Mukava kuulla että löytyy inspiraatiota :)

      Poista
  3. Oi että onpa ihana! Tollaisen kun saisin meidän kesävauvalle ni olisin ikionnellinen 😍

    Jenni

    Leinonen.jenni@hotmail.com

    VastaaPoista