tiistai 24. kesäkuuta 2014

Marimekkomania

Vietän tällä hetkellä viikkoani lapsuudenkodissani Miehikkälässä hoitokoiran kanssa ja olen pyhittänyt tämän viikon käsitöille. Saumuri on pistetty toimintakuntoon ja olkkari vuorattu kankaiden alle. Eräs projekti kaipaili silti lisää kangasta joten lähdin ajelulle Kotkan Jumalniemeen. Siellä meikäläistä odotti Marimekon liike, mutta enpäs tiennytkään, että kyseinen liike onkin tehtaanmyymälä!

Olin kuin lapsi karkkikaupassa, niin paljon kaikkea mitä perus liikkeissä ei ole nähnyt. Iso laari ylijäämä vaatetuskankaita kilohinnoilla, ystävämyynti tuotteita, mallikappaleita ym. Ja ne alennukset! Siellähän vierähtikin toista tuntia ja mukaan tarttui vaikka ja mitä.

Niitä kankaita. Vasemmanpuoleinen on 5m pakka, tästä saakin taiteilla vaikka ja mitä. Raidallista joustin neuletta noin puolitoista metriä, siitä tulee ainakin yksi mekko, kamppailen vaan vielä parin mallivaihtoehdon välillä. Musta-harmaata ohutta puuvillaa kaksi palasta, näistä varmaan paita minulle ja mekko pienelle. Ja pari metriä hippiäinen-kangasta, tämä on viellä vailla käyttötarkoitusta.

Vellamo pussukka, hertta lompakko, pillerirasia ja Rips-sukkikset. Noihin sukkiksiin toivoinkin törmääväni vaan enpä uskonut siinä onnistuvani, toisin kävi. 

Olin suunnitellut ostavani isomman lompakon, mutta 50e halvempi hinta ja somat pallot hurmasivat ostamaan tämän. 

Jurmo tyynyliina ja Kivet pussilakana, josta osti vahingossa liian leveän mallin, nimittäin parivuoteen peitolle sopivan. Meinasin hurauttaa lakanan pienemmäksi, mutta Henry innostuikin, että hankitaan samantien isompi peitto, mikäs siinä.

Nyt ei muuta kuin ompelukone surisemaan jos näistä vaikka syntyisi jotain toimivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti