sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Makuupussi


Mieleen juolahti taas eräs suoritettava hankinta, nimittäin vauvan makuupussi. Me ei ajateltu ottaa äitiyspakkausta, sillä olemme jo lähes kaikki sieltä tulevat tarvikkeet haalineet kirppareilta, ja osan saa vielä tutuilta, ja nämä kaikki reilusti alle tuon 140e, eli raha tulee enemmän tarpeeseen, esimerkiksi vaunubudjettiin. 

Mutta makuupussia ei ole vielä hankittu, ja sellainen kyllä löytyisi täältä lapsuudenkodista, lieneekö sitten vuoden -85, -87 vai -92 pakkauksesta, mutta kovassa käytössä se on ainakin ollut. Muinoin siinä ollutta kuosia tuskin enää erottaa.

Nyt pohdin vuoraisinko tämän vanhan ulkopuolelta jollain nätillä kankaalla, vai tekisinkö "uuden" jostakin vanhasta peitosta... Toisaalta tässä olisi valmiina vetoketjutkin, ja saisi hylätyn pussin jälleen hyötykäyttöön. Niinpä, eiköhän sitä suunnata taas kangaskaupoille ja laitetaan vanha kiertoon.


Koitin vähän muokkailla tuota kuosia esiin, sitä ei paljaalla silmälläkään erota kuin tietyssä valossa hieman mutta taloja, puita ja jotain öttiäisiä siellä on joskus ollut.

2 kommenttia:

  1. Täältä löytyy samanlainen makuupussi! Vuoden -92 äitiyspakkauksesta on oma äitini sen mua odottaessaan saanut. Nyt se tulee sitten täälläkin syksyllä taas käyttöön. Yhtä kulahtanut se tosin on kuin sinunkin pussi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Eli minua varten tämä on siis saatu :) Kelan sivuilla oli vain -93 vuoteen asti aiempia äitiyspakkauksia näytillä niin jäi selvittämättä. Kiva tietää, ja onnea siihen suuntaan :)

      Poista