maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kreetalta hoi

Palattiin Kreikan matkalta perjantaina, ollut vähän väsynyttä siitä lähtien. Ja mitenkäs se reissaaminen näin raskaana sitten menikään... Noh, ihan noin alkuun jo ennen lähtöä alkoi ensimmäistä kertaa turvotus, kädet ihan tönkkönä ja jalkoihin kamala paine, noinkohan pieni stressi starttasi tämän? Olin alkuun jotenkin todella peloissani, että sairastuisin matkalla. Etenkin sitten kun oltiin päästy sinne kohteeseemme, siellähän oli paljon sottaisempaa kuin oltiin saatu kuva, kaduilla haisi viemäriltä ja, niin... Toisena iltana taas alkoi venymiskivut, ja siitä lähtien onkin ollut astetta hankalempa nukkua, kun vatsalihakset ja kyljet tulee todella kipeäksi makoillessa.  

No mutta, rannalla oli kuitenkin harvinaisen mukava lekotella päivät pitkät rantatuoleissa. 

Ja lukea cosmoa!

Yhtä paljon vietettiin aikaa auringossa, mutta toiset ne vaan ruskettuu kun toiset kerää pisamia ja maksaläiskiä, heh.


Syöminen olikin ajateltua hankalempi juttu. Ekana päivänä syötiin vain markettiruokia, mutta silti meni maha kipeäksi, jonka jälkeen epäilin uskallanko syödä ravintoloissa oikein mitään. Maha kuitenkin tottui onneksi parissa päivässä, ja syötiin aina hotellilla aamupala, rannalle eväät mukaan ja sitten jokin lämmin ruoka ravintolasta ja illalla vielä hedelmiä ja muroja.


Minähän olin näppäränä likkana tietysti pakannut matkaan aterimet, veitset ja kipot jotta sai hedelmiä kuorittua ja pilkottua, ja hedelmäsalaatteja tulikin popsittua jos jonkin verran.


Köhhh tämä olikin sitten matkan inhokkijuttu!! Tätä sääntöä tuli ehkä hieman rikottua koska yök!

 Yksi päivä vietettiin kaupungilla pyörien, tosin ei me siellä kovin kauaa viihdytty, sattui nimittäin olemaan matkan lämpimin päivä ja meikäläiseltä meinas pää pimetä. Syömisen jälkeen kuitenkin helpotti huimaus, mutta rappusten kävely oli aivan kamalaa ja sydän takoi kuin koittaisi tulla rinnasta ulos. Jalat turposi myös erittäin ilkeästi, mutta kerettiin sitä vähän tehdä ostoksiakin, sellaisia isomahaystävällisiä.


Mahakuva lähtöaamulta, päivää ennen puolivälin rikkoutumista, joka tosiaan tapahtui toissapäivänä! Huh miten nopeasti mennyt.

Jos nyt saisin päättää niin en ehkä lähtisi Kreetalle raskaana, kuumuus ei helpota olemista yhtään, mutta kaikenkaikkiaan oli ihan mukava reissu kuitenkin. Ja voi miten ihana oli palata kotiin! Tämä suomen kesän vehreys, siedettävät yölämpötilat, ruoka, oma koti ja mukavuudet... Täällä on ihan hyvä nyt.

Beben potkut voimistuu vaan, ja niitä tuntee noin 5-20min välein, Henrykin sai jo pientä tuntumaa vatsan läpi. Huomennahan sitten koittaa rakenneultran aika, ihan mahtavaa nähdä taas pieni ihmeemme.


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä nuo ostokset, varsinkin noi kuviolliset topit.
    Ja tsempit rakenneultraan! Jännä päivä tulossa! :)

    http://hiekkaleikkeja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Söpöt napapaidat on tän kesän juttu, masutuubien kanssa tosin.

      Poista